Wasserij

Wasserij

Wij wassen zowel kledij, dekbedden als platgoed:

Kledij:
We maken gebruik van hoogwaardige machines die werken met gespecialiseerde programma's en zepen om ervoor te zorgen dat we de meeste kledingstukken veilig en grondig kunnen wassen, zelfs delicate stoffen zoals wol.

Daarnaast zijn onze machines uitgerust om uw regenjassen, ski-outfits en andere kledingstukken water- en winddicht te maken. Als extra service bieden we ook een speciale hemdendienst aan waarbij uw hemden zorgvuldig gewassen en machinaal gestreken worden.

Door onze doorgedreven automatisering kunnen we deze dienst aanbieden tegen een zeer voordelige prijs. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u van dienst kunnen zijn!

Dekbedden:
Wij kunnen alle soorten dekbedden wassen. Van synthetisch, dons tot eventueel zelfs wol.

Platgoed:
Onder platgoed verstaan wij bed- en tafellinnen. Dit kan per stuk maar ook per kilo. Om het platgoed te strijken, wordt gebruik gemaakt van een mangel. Hier kan u zien hoe een mangel werkt.

Kilowas:
Kilowas kan reeds vanaf 3kg. U hoeft niet te sorteren en wasbare kledingstukken(ondergoed, T-shirts, jeans,...) zijn ook toegestaan in kilowas. Voor moeilijk te strijken kledingstukken kan er achteraf wel een meerprijs gevraagd worden. Bijvoorbeeld bij hemden, bloezen, kleedjes, broeken met plooi,... Let op, bij kilowas gebeurt er geen plaatselijke ontvlekking.

Het ophalen is gratis boven de €50

Ons team van deskundige professionals maakt gebruik van de beste en meest milieuvriendelijke technieken om uw kleding en textiel grondig schoon te maken. Of u nu slechts één kledingstuk wilt laten reinigen of een grote hoeveelheid textiel heeft, wij zijn er om u te helpen.

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan reinigingsdiensten, waaronder het wassen en strijken van kleding, beddengoed, tafellinnen en meer. 


Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u van dienst kunnen zijn. Wij verheugen ons erop om met u samen te werken!