Wasserij

Wasserij

Wij wassen zowel kledij, dekbedden als platgoed:

Kledij:
Onze professionele machines die werken met gespecialiseerde programma's en zepen zorgen ervoor dat we de meeste kledingstukken ook kunnen wassen. (bv wollen mantels). Onze machines zijn ook uitgerust om uw regenmantels, skikledij, … water- en winddicht te maken. Ook bieden we een speciale hemdendienst aan: Hemden worden gewassen en daarna volledig machinaal gestreken. Door de doorgedreven automatisering van dit proces kunnen we deze dienst aan een uiterst voordelige prijs leveren.

Dekbedden:
Wij kunnen alle soorten dekbedden wassen. Van synthetisch, dons tot eventueel zelfs wol.

Platgoed:
Onder platgoed verstaan wij bed- en tafellinnen. Dit kan per stuk maar ook per kilo. Om het platgoed te strijken, wordt gebruik gemaakt van een mangel. Hier kan u zien hoe een mangel werkt.

Kilowas:
Kilowas kan reeds vanaf 3kg. U hoeft niet te sorteren en wasbare kledingstukken(ondergoed, T-shirts, jeans,...) zijn ook toegestaan in kilowas. Voor moeilijk te strijken kledingstukken kan er achteraf wel een meerprijs gevraagd worden. Bijvoorbeeld bij hemden, bloezen, kleedjes, broeken met plooi,... Let op, bij kilowas gebeurt er geen plaatselijke ontvlekking.

Het ophalen is gratis boven de €50