Diensten

Droogkuis

Droogkuis is eigenlijk een ongelukkige woordkeuze. Tijdens het 'droogkuisprocédé' wordt de kledij namelijk ook nat, niet door water maar door het gebruik van een chemisch product. Droogkuis is voor alle stoffen geschikt, behalve voor kleding met bedrukkingen en sommige parels.

Wasserij

Onze professionele machines die werken met gespecialiseerde programma's en zepen zorgen ervoor dat we de meeste kledingstukken ook kunnen wassen. (bv wollen mantels). Onze machines zijn ook uitgerust om uw regenmantels, skikledij, … water- en winddicht te maken.

Strijkdienst

Wij beschikken over de meest moderne machines om een afwerking van hoge kwaliteit te kunnen bieden. Dit in combinatie met onze ervaren en gemotiveerde strijksters zorgt ervoor dat we kwaliteit kunnen leveren aan een scherpe prijs. Let wel, onze strijkdienst kan je NIET betalen met dienstencheques.

Retouches

Onze ervaren naaisters en moderne, industriële machines zorgen ervoor dat uw kledij kwaliteitsvol hersteld / geretoucheerd wordt. Enkele van onze diensten zijn: verkorten, verlengen, versmallen, verbreden, ritsen vervangen, gaatjes dichten, draperieën verkorten. Onze winkels zijn voorzien van een pashokje om de kleding af te spelden indien nodig.