Strijkdienst

Strijkdienst

Wij beschikken over de meest moderne machines om een afwerking van hoge kwaliteit te kunnen bieden. Dit in combinatie met onze ervaren en gemotiveerde strijksters zorgt ervoor dat we kwaliteit kunnen leveren aan een scherpe prijs. Let wel, onze strijkdienst kan je NIET betalen met dienstencheques. In het verleden boden wij dit wel aan, maar de wetgeving maakt het zo goed als onmogelijk voor een gemengd bedrijf om de regels die aan dienstencheques verbonden zijn, correct na te leven. Toch maken wij ons sterk dat we ons ook hier prijs-kwaliteit zeer sterk positioneren!

Zo kan je bij ons al hemden laten strijken voor 2 euro per hemd. U kan ook kiezen voor kilostrijk. Enkel voor kledingstukken die wat meer tijd vragen om te strijken(bv hemd, bloes, kleed,...) kan er achteraf een kleine meerprijs gevraagd worden.

Het ophalen is gratis boven de €50

Hemden worden volledig machinaal gestreken. 

Voor de broeken beschikken wij over een zogenaamde ’topper’  die de broek eerst volledig opblaast met stoom. Daarna worden broeken met plooi nog tussen een pers gelegd zodat de plooi er mooi wordt ingeperst. Vervolgens worden ze nog manueel bijgestreken.

Vestenbloezen en mantels worden eerst opgeblazen op een pop waarna ze verder worden afgestreken met de hand.

Tafellakens en beddengoed worden gemangeld.