Vesten verkorten

Vesten verkorten

Wist u dat wij ook gespecialiseerd zijn in de verkorten van vesten? Onze professionele naaisters staan ​​klaar om uw vesten op maat te maken, zodat deze perfecte passagier.

Een te lang vest kan erg oncomfortabel zijn en uw outfit kan er slordig uitzien. Gelukkig hebben wij de oplossing voor u! Onze naaisters hebben ruime ervaring in het verkorten van vesten en zorgen ervoor dat uw vest perfect verleden en er netjes uitziet.

Wij bieden verkortingsservices voor alle soorten vesten, van wollen truien tot katoenen vesten. U kunt erop vertrouwen dat uw vest in goede handen is bij onze naaisters. Wij werken snel en efficiënt, en leveren uw vest zo snel mogelijk weer bij u af.

Naast de verkorte vesten bieden wij ook diverse andere naai- en strijkservices aan. Zo kunt u bij ons terecht voor het vermaken van kleding, het repareren van scheuren en gaten, en het stomen van uw kleding.

Heeft u nog vragen over onze verkortingsservices of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Onze vriendelijke medewerkers staan ​​voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het verkorten van uw vesten!

Het ophalen is gratis boven de €50