Broeken versmallen

Broeken versmallen

Welkom bij onze retoucheservice! Wist u dat wij gespecialiseerd zijn in het versmallen van broeken? Onze professionele kleermakers staan klaar om uw broeken op maat te maken, zodat deze perfect passen.

Een te wijde broek kan erg oncomfortabel zijn en uw outfit kan er slordig uitzien. Gelukkig hebben wij de oplossing voor u! Onze kleermakers hebben ruime ervaring in het versmallen van broeken en zorgen ervoor dat uw broek perfect past en er netjes uitziet.

Wij bieden versmallingservices voor alle soorten broeken, van jeans tot pantalons. U kunt erop vertrouwen dat uw broek in goede handen is bij onze kleermakers. Wij werken snel en efficiënt, en leveren uw broek zo snel mogelijk weer bij u af.

Naast het versmallen van broeken, bieden wij ook diverse andere retouche- en herstelservices aan. Zo kunt u bij ons terecht voor het vermaken van kleding, het repareren van scheuren en gaten, en het stomen van uw kleding.

Heeft u nog vragen over onze versmallingservices of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het versmallen van uw broeken!

Het ophalen is gratis boven de €50