DROOGKUIS

Droogkuis is eigenlijk een ongelukkige woordkeuze. Tijdens het 'droogkuisprocédé' wordt de kledij namelijk ook nat, niet door water maar door het gebruik van een chemisch product.  Wij werken met Perchloorethyleen of KWL.

 

Voordelen droogkuis:

* Zeer beperkt krimprisico 

*Doeltreffender in het verwijderen van bepaalde vlekken (bv vet, olie, hars, kauwgom,...)

*Vezel zet niet uit.  Hierdoor komt de kledij minder gekreukt uit de machine.

*Uw kledij gaat langer mee!!!

 

 

WASSEN

Wij wassen zowel kledij,  dekbedden als platgoed.

Kledij:

Onze  professionele machines die werken met gespecialiseerde  programma's en zepen zorgen ervoor dat we de meeste kledingstukken ook kunnen wassen.  (bv wollen mantels)

 

Ook bieden we  een speciale hemdendienst aan:  Hemden worden gewassen en daarna volledig machinaal gestreken.  Door de doorgedreven automatisering van dit proces kunnen we deze dienst aan een uiterst voordelige prijs leveren.

Dekbedden:

Wij kunnen alle soorten dekbedden wassen.  Van synthetisch, dons tot eventueel zelfs wol.

 

Platgoed:

Wij wassen ook tafellakens en beddengoed.  Dit kan per stuk maar ook per kilo wanneer alles samen kan gewassen worden.

STRIJKEN

Wij beschikken over de  meest moderne machines om een afwerking van hoge kwaliteit te kunnen bieden.  Dit in combinatie met onze ervaren en gemotiveerde strijksters zorgt ervoor dat we kwaliteit kunnen leveren aan een scherpe prijs. 

Hemden worden volledig machinaal gestreken.  An laat het hier zien.

 

Voor de broeken beschikken wij over een zogenaamde 'topper'  die de broek eerst volledig opblaast met stoom. Daarna worden broeken met plooi nog tussen een pers gelegd zodat de plooi er mooi wordt ingeperst. 

Tenslotte worden ze nog manueel bijgestreken.

 

Vesten, bloezen en mantels worden eerst opgeblazen op een pop waarna ze verder worden afgestreken met de hand.

 

Tafellakens en beddengoed  worden gemangeld.

 

 

RETOUCHES

Vanaf 1 december 2018 starten we we ook met retouches.  Hiervoor hebben we Leja retouche in Diest overgenomen.  Zo kunnen we ook hier beroep doen op een jarenlange ervaring.  Ook hier trekken we de lijn door van een goede prijs/kwaliteit verhouding en een snelle service.

 

 

 

ANDERE

In onze winkel in Mol beschikken we over een automaat zodat u uw kleren op kapstok  kan afhalen wanneer het u past, 24u/24u, 7 dagen op 7.

 

Om ervoor te zorgen dat de alle kleding  weer bij de juiste persoon terecht komt, werken wij met barcodes.  En wordt de kledij volledig automatisch gesorteerd.

 

Leder,  tapijten en kussens besteden wij uit aan gespecialiseerde firma's.