Past strijken niet meer zo goed in je drukke agenda?  Of besteed je je tijd liever aan andere zaken?

Lukt het maar niet om dat hemd goed gestreken te krijgen?  Of wil die plooi in je broek maar niet op de juiste plaats vallen?

Dan staan wij voor u klaar met ervaren strijksters die er, door het gebruik van de meest moderne strijkmachines, voor zorgen dat ‘alles weer in zijn plooi valt.’

 

Reguliere strijkateliers werken meestal via dienstencheques waaraan een strenge reglementering verbonden is. Omdat het door deze reglementering  onmogelijk is de service te leveren die wij willen leveren, zijn wij uit dit systeem gestapt.  Wij gaan voor:

  • Een snelle, professionele service
  • aan een concurrentiële, vaste prijs
  • zonder vervaldatums etc.

Dankzij onze gespecialiseerde machines en ervaring bieden wij een hogere kwantiteit aan een betere kwaliteit, waardoor wij onze prijzen kunnen drukken.   

Maak meer tijd voor jezelf, je familie of je vrienden en breng nu je strijk naar Snel-press.  Wij zorgen ervoor dat u er netjes zal uitzien. Probeer het uit en overtuig jezelf!

Na een controle door de bevoegde instanties moeten wij tot onze spijt meedelen dat wij na Pasen 2018 noodgedwongen geen dienstencheques meer aanvaarden als betaalmiddel voor onze strijkdienst. 

 

Ondanks het feit dat onze werking bij eerdere controles steeds werd goedgekeurd, moesten er nu verschillende aanpassingen doorgevoerd worden waardoor we sterk aan kwaliteit en service zouden inboeten.  Zo mochten dienstencheques enkel afgerekend worden nadat ze gepresteerd (gestreken) zijn.  Hierdoor was het niet mogelijk om onze automaat nog te gebruiken.   Ook voor het mangelen van tafellakens en lakens mochten enkel strijksters met dienstencheque aan de mangel staan.  Vermits wij slechts 2 strijksters hadden  voor dienstencheques was dit dus niet langer mogelijk. 

Omdat wij blijven gaan voor een goede service en kwaliteit met de modernste machines waren wij genoodzaakt om uit het systeem te stappen.

 

Wij hopen dat u zich hier in kan vinden en dat we uw vertrouwen mogen behouden.

 

Het Snel-press team