Wij beschikken over de  meest moderne machines om een afwerking van hoge kwaliteit te kunnen bieden.  Dit in combinatie met onze ervaren en gemotiveerde strijksters zorgt ervoor dat we kwaliteit kunnen leveren aan een scherpe prijs. 

Let wel, onze strijkdienst kan je NIET betalen met dienstencheques. In het verleden boden wij dit wel aan, maar de wetgeving maakt het zo goed als onmogelijk voor een gemengd bedrijf om de regels die aan dienstencheques verbonden zijn, correct na te leven. Toch maken wij ons sterk dat we ons ook hier prijs-kwaliteit zeer sterk positioneren!

Zo kan je bij ons al 3 hemden laten strijken voor 5 euro.  U kan ook kiezen voor kilostrijk.  Enkel  voor kledingstukken die wat meer tijd vragen om te strijken(bv hemd, bloes, kleed,...) kan er achteraf een kleine meerprijs gevraagd worden.

 

Hemden worden volledig machinaal gestreken.  An laat het hier zien.

 

Voor de broeken beschikken wij over een zogenaamde 'topper'  die de broek eerst volledig opblaast met stoom. Daarna worden broeken met plooi nog tussen een pers gelegd zodat de plooi er mooi wordt ingeperst. Vervolgens worden ze nog manueel bijgestreken.

 

 Vestenbloezen en mantels worden eerst opgeblazen op een pop waarna ze verder worden afgestreken met de hand.

 

 Tafellakens en beddengoed  worden gemangeld.  Hier kan u zien hoe een mangel werkt  

Zijn er nog vragen over onze droogkuis diensten kan u ons steeds contacteren via dit formulier