Uiteraard leveren we al onze diensten naar best vermogen en streven we altijd naar een optimaal resultaat.  Toch zijn er enkele zaken waarin we ons kunnen onderscheiden door de  combinatie van efficiëntie, gespecialiseerde machines en  last but not least…. een jarenlange ervaring doorgegeven van generatie op generatie:

 

 Draperieën

 Door gebruik te maken van een droogkuismachine met het solvent KWL, kunnen we draperieën met een polyurethaancoating, in de volksmond beter gekend als ‘verduistering' reinigen zonder  dat deze coating beschadigd geraakt.  Alleen wanneer  deze laag al sterk aangetast is door slijtage of van slechte kwaliteit is, kan er  al eens iets misgaan, maar in 95% van de gevallen  blijft de ‘verduistering’ intact. Bovendien vermindert het gebruik van KWL het risico op krimpen en behoudt het beter de kleuren.

Hemden

Dankzij onze ultramoderne hemdenmachine en de ervaring van onze strijksters kunnen wij per uur maar liefst 25 à 30 netjes gestreken hemden afleveren (ter vergelijking: in strijkateliers waar met de hand gestreken wordt, zit men vaak aan een gemiddelde van 6 hemden per uur).  Deze efficiënte manier van werken heeft natuurlijk een gunstige invloed op onze prijszetting.  Bovendien zijn de hemden kwalitatief beter gestreken dan met de hand.

Bekijk onze prijslijst en ontdek hoe voordelig je je hemden kan laten wassen en/of strijken, want ook alleen strijkdienst is mogelijk!

An toont hier hoe het machinaal strijken van hemden in zijn werk gaat.

Ontvlekken

In mijn 20-jarige carrière in de droogkuis, heb ik al onnoemelijk veel soorten vlekken op mijn ontvlekkingstafel zien passeren.

Als gediplomeerde in de droogkuis,  heb ik tijdens mijn opleiding een grote theoretische kennis omtrent het verwijderen van vlekken opgebouwd.

Dit in combinatie met de praktische ervaring die ik van mijn ouders en grootouders heb meegekregen, maakt dat er nog maar weinig vlekken zijn die hier tegenop kunnen. 

Een 100% garantie dat alle vlekken altijd volledig verdwenen zijn, kunnen we jammer genoeg niet geven.  Waar we wel garant voor staan,  is dat we altijd ons uiterste best doen.

Vlekken van nagellak, bleekwater(eigenlijk geen vlek maar beschadiging van de stof), (haar)verf, inkt en lijm zijn vlekken die de grootste uitdaging bieden.  Soms lukt het toch om deze te verwijderen, soms niet.  Dus het is zeker de moeite om toch eens even langs te komen in onze winkel voor advies.