Snel-press Lommel

In 2020 openden we onze winkel in Lommel.  In volle Corona lock-down ging onze winkel open.  Toch hebben we er vertrouwen in dat op termijn de mensen van Lommel kunnen overtuigen van onze diensten.

Droogkuis Lommel

Droogkuis Lommel

Veel soorten textiel kunnen niet in water worden gewassen. Droogkus biedt de perfecte oplossing. Droogkuis is voor alle stoffen geschikt, behalve voor kleding met bedrukkingen en sommige parels. Kies Snel Press voor stomerij in Lommel en omstreken.

Wasserij Lommel

Wasserij Lommel

Onze professionele machines die werken met gespecialiseerde programma's en zepen zorgen ervoor dat we de meeste kledingstukken ook kunnen wassen. (bv wollen mantels). Onze machines zijn ook uitgerust om uw regenmantels, skikledij, … water- en winddicht te maken.

Strijkdienst Tienen

Strijkdienst Lommel

Je hebt een stapel kleren om te strijken en je hebt geen tijd of zin? U kunt ze gewoon bij ons brengen. Wij staan ​​garant voor mooi gestreken kleding. Wij beschikken over de meest moderne machines om een afwerking van hoge kwaliteit te kunnen bieden.

Retouches Lommel

Retouches Lommel

Onze ervaren naaisters en moderne, industriële machines zorgen ervoor dat uw kledij kwaliteitsvol hersteld / geretoucheerd wordt. Enkele van onze diensten zijn: verkorten, verlengen, versmallen, verbreden, ritsen vervangen, gaatjes dichten, draperieën verkorten.

Snel-press Lommel bv

Mudakkers 13, 3920 Lommel

Btw-nr: BE0753 871 429
Maandag 09u30 tot 12u30 13u00 tot 17u00
Dinsdag 09u30 tot 12u30 13u00 tot 17u00
Woensdag 09u30 tot 12u30 13u00 tot 17u00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 09u30 tot 12u30
Zaterdag 09u30 tot 12u30

Droogkuis Lommel

Snel Press is een professionele stomerij en wasserij gevestigd in Lommel. Bij ons kunt u terecht voor een grondige en professionele reiniging van al uw kledingstukken, beddengoed, gordijnen en andere textielproducten.

Wij maken gebruik van hoogwaardige reinigingsapparatuur en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen om de beste resultaten te garanderen en uw kledingstukken te beschermen. Bovendien hebben we een team van ervaren en deskundige medewerkers die elke stap van het reinigingsproces zorgvuldig uitvoeren om ervoor te zorgen dat uw textielproducten in perfecte staat worden teruggegeven.

Onze diensten omvatten droogkuis, wassen, strijken en herstellen van kleding. Daarnaast bieden wij ook een ophaal- en afleverdienst aan, zodat u uw kledingstukken niet zelf hoeft te brengen en af te halen.

Bij Snel Press in Lommel streven we naar uitstekende kwaliteit en klanttevredenheid. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten of om uw textielproducten te laten reinigen.