Beste klant,

 

Na een controle door de bevoegde instanties moeten wij tot onze spijt meedelen dat wij na Pasen 2018 noodgedwongen geen dienstencheques meer zullen aanvaarden als betaalmiddel voor onze strijkdienst. 

 

Ondanks het feit dat onze werking bij eerdere controles steeds werd goedgekeurd, moeten er nu verschillende aanpassingen doorgevoerd worden waardoor we sterk aan kwaliteit en service zouden inboeten.  Zo mogen dienstencheques enkel afgerekend worden nadat ze gepresteerd (gestreken) zijn.  Hierdoor is het niet mogelijk om onze automaat nog te gebruiken.   Ook voor het mangelen van tafellaken en lakens mogen enkel strijksters met dienstencheque aan de mangel staan.  Vermits wij slechts 2 strijksters hebben voor dienstencheques is dit dus niet langer mogelijk. 

Omdat wij blijven gaan voor een goede service en kwaliteit met de modernste machines zijn wij genoodzaakt om uit het systeem te stappen.

 

Vermits mangelen en afhalen langs de automaat echt niet meer mogelijk is, zullen we dit voor dienstencheques stoppen vanaf 2 januari 2018.

 

De rest van de strijk zal nog kunnen betaald worden met dienstencheques tot uiterlijk Pasen 2018.  We zullen wel een ander registratiesysteem hanteren.  We werken niet langer met punten maar met minuten.  

 

Wij bieden  vanaf heden een alternatieve strijkdienst aan tegen scherpe prijzen met behoud van de kwaliteit en service:

3 Hemden voor 5€

3 Broeken voor 12€

10 T-shirts voor 15€

Platgoed vanaf 5 kg voor 4€ per kilogram

 

Op vrijdag 30/03 zullen de laatste kledingstukken gestreken worden die met dienstencheques betaald zijn.
Werk dus tijdig uw resterende minuten op!!!
Daarna kan u nog steeds bij ons terecht voor uw strijk maar deze zal dan cash aangerekend worden. 
Bekijk zeker onze prijzen op www.Snel-press.be/prijslijst. Wij zijn ervan overtuigd dat wij concurrentieel zijn met andere strijkwinkels die wel nog met dienstencheques werken maar niet onze ervaring en machines hebben.

 

Wij hopen dat u zich hier in kan vinden en dat we uw vertrouwen mogen behouden.

 

Het Snel-press team